Morgen!
Door: maritmolenaar
Blijf op de hoogte en volg Marit
27 Januari 2012 | Nederland, Spaarndam
Het is gelukt de meeste op de mailingslijst te zetten. Morgen begint dan eindelijk mijn avontuur! Om 10 uur vlieg ik naar het zonnige (35 graden) Uganda!! De koffers zijn ingepakt en de eerste malaronetabletten zijn ingenomen! Ook heb ik gehoord dat ik mijn scriptie heb behaald met een 7,7. Ik kan dus met een gerust hart naar Afrika. Ik ga jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden. Hopen dat de internetverbinding het toelaat.. Allemaal bedankt voor de lieve berichtjes! En in ieder geval tot over 2 maanden!
Liefs xxxx
27 Januari 2012 - 10:38
Suus:
Lieverd heel veel plezier voor jou en Lil! Doe voorzichtig en bovenal, GENIET!!!!!!! -
27 Januari 2012 - 10:55
Colinda:
Heel veel succes en plezier in Uganda, we gaan je volgen. -
27 Januari 2012 - 14:32
Joke:
Jeetje marit, wat goed zeg. Kan je idd met een gerust hart weg!! Je zal best zenuwachtig zijn, maar als je eenmaal in het vliegtuig zit begint je avontuur en kan je al gaan genieten.
Heel veel succes en we volgen je.
XX Joke -
27 Januari 2012 - 16:10
Ingrid :
Hoi sgatje, heel veel plezier!!! Maar vind het wel lang hoor:(.
XXX -
27 Januari 2012 - 17:33
Lara:
Heeeeeeel veel plezier!!! -
27 Januari 2012 - 18:52
Ricardo:
Heel veel plezier en geniet er van!! -
29 Januari 2012 - 05:39
Carla Mens:
hey marit,
wat een geweldige uitdaging, heel veel plezier en succes daar in afrika
gr.carla mens -
29 Januari 2012 - 19:02
Gyorgyike:
Lief dat je me toegevoegd hebt, ik hoop dat je een leuke leerzame tijd gaat krijgen, dikke knuffel